Na Kontaktoni

Na shkruani dhe ne shumë shpjet do të ju përgjegjemi. Ju Falëmnderit!


Fabrika Lipjan

 • Lagja Arbëria, 10000 Prishtinë
 • Republika e Kosovës
 • Tel. +381 38 245 225
 • Mob: +377 44 189 861
 • Mob: +377 44 111 957
 • e-mail: info@intersteel.biz

Zyra Qëndrore

 • Lagja Arbëria, 10000 Prishtinë
 • Republika e Kosovës
 • Tel. +381 38 245 225
 • Mob: +377 44 189 861
 • Mob: +377 44 111 957
 • e-mail: info@intersteel.biz

Lokacioni dhe Harta

Top